Wat is de IHC Staffingdesk?
De IHC Staffingdesk zorgt voor de match tussen de vraag naar de personele capaciteit van Koninklijke IHC en het aanbod van arbeid op de markt.

Waarom de IHC Staffingdesk?
Via de IHC Staffingdesk mogen alle leveranciers van arbeid (die aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoen) een kandidaat aanbieden voor een opdracht voor tijdelijke arbeid of een vacature die hier weergegeven wordt. Zo zet IHC de vraag naar externe capaciteit open en eerlijk in de markt.

Voor wie is de IHC Staffingdesk bedoeld?
De IHC Staffingdesk is bedoeld voor alle aanbieders van arbeid. Alle vacatures en opdrachten die hier niet vermeld staan maar wel vacant zijn, zijn niet toegankelijk voor externe leveranciers, maar uitsluitend voor particuliere sollicitanten. Met de invoering van de IHC Staffingdesk is het niet meer mogelijk personeel bij individuele medewerkers van IHC aan te bieden.

De IHC Staffingdesk werkt voor alle divisies, business units en BV's van IHC nationaal en internationaal. In de staffingdesk zijn zowel inleen derden (flexibele inhuur) als recruitment (werving & selectie) vertegenwoordigd.

Wat zijn de voorwaarden voor inschrijving?
Voorwaarden om in te schrijven zijn:

  • een Kamer van Koophandel inschrijving;
  • acceptatie van onze voorwaarden;

Voor ZZP-ers: een geldige VAR-wuo of VAR-dga verklaring.
Overige bedrijven die mensen ter beschikking stellen: in het bezit zijn van een G-rekening en registratie bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Tip a friend
  1. The message below will be sent to the recipient